Новият кмет на Варна Благомир Коцев заяви, че първото, което ще

...
Новият кмет на Варна Благомир Коцев заяви, че първото, което ще
Коментари Харесай

Новият кмет на Варна обяви какво ще е първото, което ще направи за града

Новият кмет на Варна Благомир Коцев съобщи, че първото, което ще направи с екипа си, е да видят огромните планове, които сега са функционалност на държавно финансиране, както и програмния интервал на европейските планове, които имат периоди и би трябвало да бъдат спазени.

" Ще създадем всичко допустимо, с цел да откликнем на всички потребности, които жителите чакат. Знаем от какво Варна има потребност. Независимо от тяхната политическа принадлежност, ние ще работим дружно с всички определени от варненци за варненци и за града ни ", съобщи Коцев.

„ Още идната седмица ще посетя Министерството на районното развиване, Министерството на финансите и други министерства, които имат отношение по някои от тези планове “, сподели той.

Коцев разгласи, че Министерство на регионалното развитие има желание да включи в своя бюджет за 2024 година средства за планиране и ремонт на Аспаруховия мост за 7 и 11 бранш, които към момента не са ремонтирани.

Като предпочитани за Варна тематики новият кмет означи, че ще се работи за по-зелен град, за възстановяване на облагородяването и за почистването на Морската градина, както и ограничение на колите в Морската градина, а в по-дългосрочен проект и спрени.

„ Ангажирам се да посетя учебни заведения и лечебни заведения в града , тъй като би трябвало да бъда уверен при какви условия нашите деца се образоват. Има също доста стратегии по ПВУ за възстановяване на материалните бази на учебните заведения “, добави той.

Коцев открои като значим и бранш сигурност. Ще събера състава на Общинска полиция още другата седмица при встъпването ми в служба, с цел да установя каква е обстановката там и по какъв начин можем да подобрим ефикасната работа “, добави той.

Коцев е безапелационен, че не възнамерява никаква чистка в общината.

„ Всеки, който работи професионално, ще му се гласоподава 100-процентово доверие. Ще се срещнем с целия състав и всички са добре пристигнали да работят в администрацията, в която са били до момента “, увери той.

Новият кмет на Варна акцентира, че философията на неговото ръководство е партийната принадлежност и разликите да бъдат загърбени.

„ Изключително значимо е да не страдат варненци от политическите боричкания, а да имаме една обща визия за града, която да следваме “, сподели още Коцев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР